Relaterad synonym

relaterad synonym

"relaterade" på engelska. volume_up. relatera {vb}. EN. to recount · to report. volume_up. relaterad {adj.} EN. related · akin · interrelated. Översättningar & exempel. Synonymer. Verbböjningar. Kan du flera översättningar av "relaterade"? Hjälp oss utöka vårt lexikon med din comment Feedback. Översättningar & exempel. Synonymer besläktad, befryndad, närbesläktad, närliggande, likartad, snarlik, kongenial. synonym relaterad, korsordshjälp relaterad, saol relaterad, betydelse relaterad, vad är relaterad, relaterad stavning,relaterad betyder, annat ord for relaterad, relaterad korsord, relaterad uppslagsverk, relaterad förklaring, hur stavas. relaterad - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda.

Relaterad synonym - det

Det är den figur som barnen kommer att relatera till och sakna om han inte finns med. Senecas evighetsperspektiv och Paulus Gudsrike har de flesta av oss svårt att relatera till. Inte förrän på talet kom datavetenskap att bli ett eget ämne vid svenska universitet och högskolor. Eller vill du hellre lära dig nya ord? Swedish Förhoppningsvis har detta också en påverkan på sjukdomar som är relaterade till detta.

Relaterad synonym - Gustavsson, 33

Utbildningen tar bland annat upp mänskliga rättigheter, hedersbegreppet, hur många som berörs av hedersrelaterat våld och förtryck samt familjestruktur. När det gäller patienter som utsatts för allvarlig skada är tiden från skadetillfället till att patienten kommer under kvalificerad vård direkt relaterad till överlevnad. Jag har spelat väldigt mycket själv så det kan jag relatera till. Sidan redigerades senast den 14 maj kl. Swedish Vi valde emellertid att inte stödja paragraferna relaterade till EU: Datalogi, som ursprungligen är en dansk term, används på svenska synonymt med datavetenskap men också som ett förtydligande av den teoretiska delen av datavetenskap och då med matematisk-logisk och analytisk underton. Swedish För det andra klumpas havspolitiken ihop med transport och relaterade sektorer. Swedish Vi hoppas att parlamentet kommer att stödja oss när det gäller alla relaterade rättsakter. Jag tror att relaterad synonym här är en historia som många kan relatera till. Man måste hitta någonting som alla kan relatera till. Visa forever 21 sweden meningar Not: Webbutbildning jordskott 2 hedersrelaterat våld och förtryck Utbildningen tar bland annat upp mänskliga rättigheter, hedersbegreppet, hur många som berörs av hedersrelaterat hd movies och förtryck samt familjestruktur.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *