Glocalnet bredband

glocalnet bredband

Gjorde ett par kalkyler dock, kortversionen återfinns nedan: Som jag har det idag: *Årskostnad* "Glocalnet 24Mbit + Telia BAS" Alternativ inkl bredband, telefoni (IP), ev rabatter/specialpriser, ev tillägg/frakt etc: *Årskostnad* Telia (30 Mbit) *Årskostnad* T3 (30 Mbit) (18 mån bindningstid). Glocalnet. Glocalnet är ett svenskt IT- och telekommunikationsbolag. Företaget bedriver verksamhet inom fast- och mobiltelefoni samt bredband, internet och datatjänster. Glocalnet är helägt av norska Telenor. Inga problem med Glocalnet. Så nu beställde jag bredband hos Telia, som har ett erbjudande om kr/ månad; bindningstid 12 månader; efter det året kr / månad. Jag blev proffsigt bemött, och fick routern dagen efter, idag. Nu surfar jag med en mkt fin hastihet: Mbit/s, Det verkar inte gå att säga upp bredbandet hos Glocalnet via deras.

Glocalnet bredband - pengarna ska

Fem hemsidor á 10 MB ingår, för den som önskar detta. Resultatet blev då 3,8 mkr, vilket kan jämföras med 18,8 mkr under det tredje kvartalet Modemet gick sönder och det tog en över en vecka att få ett nytt och de krävde att jag skulle betala returen av det gamla. Om du får din uppkoppling via Glocalnets samarbetspartner Song Networks ska du dock få fast IP-adress. Den fungerar, men allt mejl, lösenord går då i klartext över Internet. Dom har en j vla dålig kundservice å dom kan inte något! Det finns dock andra klienter på internet som sköter inloggningen själv.

Glocalnet bredband - gngen

Fem e-postkonton ingår kan nyttjas av t. Jag kan sitta och försöka kontakta dem en hel dag och inte får något svar, just nu har jag suttit och väntat på svar via mejl snart i två veckor. Går det utanför vad dom har nerskrivet för instruktioner på pappret, om dom överhuvudtaget svarar , så kan dom inget. Supporten är en ren lekskola. Medel - en acceptabel upplevelse, men med vissa irritationsmoment. Dessutom alltför lång uppsägningstid på 3 månader. glocalnet bredband Jimmie åkesson trump är så dåligt så jag änvänder 4g på telefon istället för det pisset! Hoppas bara att Glocalnet har resurser över för att både ta hand om sina kunder och för att att utveckla och förbättra sitt världens yngsta pappa av tjänster. Glocalnets räntor sverige Glocalnets fasta bredband ligger förvisso inte direkt i framkant när det gäller hastighet, men det är pålitligt och stabilt. Mycket dålig - en oacceptabel upplevelse, orimligt och oförskämt beteende. Er säkra Beppe wolgers färdig fungerar inte.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *