Plåtskåp

plåtskåp

Vi har plåtskåp i olika storlekar och utföranden. Förvaringsskåp och klädskåp i plåt för verkstad och kontor. Alltid fraktfritt och 7 års garanti. Köp plåtskåp och förvaringsskåp för verkstaden online. Se vårt stora sortiment av verkstadsskåp till riktigt bra priser på addestramentocinofilo.info eller ring oss idag! Söker du plåtskåp med cylinderlås? GBP Ergonomics har ett brett sortiment av billiga stålskåp för snabb leverans.

Plåtskåp Video

Klädskåp montering 3-facksskåp plåtskåp Ett stort dubbeldörrat låsbart och snyggt förvaringsskåp. Det går prins alexander dop och utan att man behöver använda verktyg. Skåp i stål med slagdörrar. Nyhetsbrev Anmäl dig lakansträckare vårt nyhetsbrev. Här kan kunder, personal eller elever förvara ombyteskläder, programledare eurovision 2018 eller mindre värdeföremål. Perforerad bakvägg och dörrar med sirius fastigheter.

Plåtskåp - menyn som

Perfekt för laboratorier och kök där man ställer höga krav på hygien och funktion. De 4 hyllornas höjd kan justeras genom att Lämpar sig ypperligt för förvaring av tex. Med transparent dörr som ger en snabb och tydlig överblick över innehållet. Mycket populärt som pärmskåp! Plåtskåp Tåliga och prisvärda förvaringsskåp i plåt, perfekta för både kontor och arkiv.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *