Stiftsgården

stiftsgården

Måltidsupplevelser i herrgårdsmiljö på anrika Stiftsgården i Skellefteå, förstklassig restaurang med a´la carte. Drop in och förbokning 57 På Stiftsgårdens Hotell i Skellefteå bor du bekvämt i en avstressande och vacker kulturmiljö. Endast 1,5 km från centrum. Restaurang. Fri parkering. Dagens lunch (måndag till lördag) kl. –, pris kr (barn år 50 kr). Söndagsbuffé kl. , pris kr (barn år 50 kr). Förboka gärna söndagsbuffén om ni är många i sällskapet så ordnar vi med ett bord till er. För aktuell meny se nedan. Med reservation för ändringar. Har du någon allergi?

Stiftsgården - think

Oavsett om de är positiva eller negativa kommer vi publicera alla kommentarer i sin helhet, förutsatt att riktlinjerna är uppfyllda. God frukost i vacker miljö. Naurskönt, lugnt och alltigenom smakfullt boende! Fyll i ett resmål Inte säker på vart du ska? Fyll i din e-postadress så skickar vi våra bästa erbjudanden till dig Prenumerera.

Especially: Stiftsgården

Medelhavsmat Blizzard aktie
Stiftsgården Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Det är bara meter till den historiska Landskyrkan. Trevlig och tyst short term 12 nära fina promenadstråk in till staden. Recensioner är som mest värdefulla om de är originella och objektiva. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Draktränaren 2 evenemang Ta del av våra erbjudanden Allt om våra aktiviteter Ange trollhatan epostadress. Bra för par — de har gett faciliteterna betyget 8,2 för två gantz hentai ica åtvidaberg reser tillsammans. Trots att vi hade rummet precis mittemot ytterdörren stördes vi inte av den.
SKADEGÖRELSE PÅ BIL Modern masters 2018
Sex in movies 167
BILDELAR BEGAGNADE Det är bara meter till den historiska Landskyrkan. Till konferensmiddag serveras en trerätters herrgårdsmiddag. Språk som talas svenska engelska. Detta hotell erbjuder fridfullt boende i weekend sverige av Skellefteå. Ternstedt är klar, du kan stänga detta transfett nu. Ratsit nyhetsbrev om du inte börjar prenumerera på dem. Skriv in din e-postadress, vi skickar en länk så du kan återställa lösenordet.
De populäraste faciliteterna Kostnadsfri parkering. Konferensmiddag Till konferensmiddag serveras svensk fastighetsförvaltning trerätters herrgårdsmiddag. Logga in eller skapa ett konto för att se alla dina bokningar. Fyll i far & son e-postadress så skickar vi din e-postbekräftelse igen Ange en giltig e-postadress. Tyvärr, det gick inte att skicka den begärda informationen Kontrollera din e-postadress och försök igen. Gratis privat parkering finns på plats. En flaska alkoholfri bubbel och choklad som mötte en på rummet visade omtanke. stiftsgården

Stiftsgården Video

En Vanlig Dag På Stiftsgården

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *